+45 2829 3019 lis@procesudvikling.dk

Ramt af stress?

Du har brug for en stresskonsulent, hvor du vil få vished for, at du er på vej i den rigtige retning.

Stress viser sig på forskellig vis fra person til person, dels fordi vi tager livet forskelligt og dels fordi der  er stor forskel på om det er stress, som har været der i lang tid eller om det blot er travlhed der har stået på, i for lang tid.

Hvem samarbejder Stress-info med?

 

Stress-info samarbejder med Karen Blædel  www.karenblaedel.dk   

Vi samarbejder også med Stressambassadøren og er godkendt til at udføre forebyggende stresssamtaler for forsikringen, PrimaCare.

Hvis du er forsikret hos PrimaCare, er det en fordel at lade din booking gå igennem PrimaCare.

 

 

 

Hvis du har brug for yderligere hjælp til booking eller blot har spørgsmål, så kan du kontakte os via nedenstående informationer.

lis@procesudvikling.dk

Eller ring:

Lis Hejlesen Carl  

Mobil  2829 3019

 

|

Jeg kender oprindeligt Lis fra et netværk, vi begge to tilhørte. Jeg havde ikke rigtigt lagt mærke til, hvor meget stressniveauet på mit arbejde havde steget. Lis kunne se det, og begyndte at stille mig svære spørgsmål, på den mest empatiske og kærlige måde. Det var den nemmeste beslutning i verdenen – at hun blev min stress coach. Hun hjalp mig til at tage de rigtige beslutninger og få det meget bedre med mit arbejde og mit liv. Jeg kan give Lis min bedste anbefaling.

Hvordan foregår samtaler hos os?

Samtalen indledes med spørgsmål der afdækker om det er det psykiske, det fysiske eller det sociale, du er mest belastet af. Det er vidt forskelligt hvordan vi skal arbejde med dét, der bliver afdækket, fordi vi som mennesker reagerer forskelligt på de samme ting.

Vi vil i samtalen tale om, hvordan hjerne og hormonerne reagerer, når der er tale om stress, gode råd om vejrtrækning, søvnvaner, kost og mineraler. Arbejdsflow og indflydelse, hvad kan der skrues op og ned på i arbejdslivet og på det private område. Hvor henter du energi eller hvor finder du glæden!

Du vil desuden få nogle opgaver tilpasset din stresstilstand, som du skal arbejde med frem til næste samtale.

Det er meget individuelt hvor mange samtaler der er behov for – det handler udelukkende om hvor tidligt du er kommet i gang med din stressbehandling. Alternativt kan det være travlhed der har stået på i for lang tid, og i så fald kan det blive en samtale om Worklife Balance.

Min erfaring er at 4 – 8 samtaler rækker for de fleste.

Som coach, har jeg tavshedspligt.

Prisen er 700 kr. pr. time

Stress kommer af latin og betyder ”at stringere” stramme, eller snøre til.
Stress er de forandringer, der sker i kroppen og i hjernen, når vi belastes indefra af vores følelser og tanker, eller udefra, af livet.

Derfor du skal vælge mig?

Du skal vælge mig fordi jeg besidder en høj grad af teoretisk viden om stress og erfaring om mennesker, ledelse og organisationer i praksis.

Jeg kobler erfaring og teori – hjerne og hjerte.

Jeg ser ud fra to perspektiver – organisationen og personen.

R

Når du vælger mig som coach, så insisterer jeg på at være 100% til stede for dig.

R

Du får noget med hjem ved hver samtale.

R

Du vil opleve at din kreativitet, empati og hukommelse stille og roligt vender tilbage. (Kreativitet, empati og hukommelse kan ikke leve i en stresset hjerne)

R

Du får en brugbar viden om, på hvilken måde hjerne, hormoner og mave påvirker hinanden i en stresset krop.

R

Du vil få vished for, at du er på vej i den rigtige retning.

|

Lis, jeg er dig SÅ dybt taknemmelig for den tid og den tilstedeværelse i nu’et, du gav mig, da jeg havde særligt brug for en mega dygtig coach og forløbet hos dig hjalp mig ikke bare ift. min stressede tilstand, men rakte også helt ud på “life coaching plan” og jeg bruger stadig de redskaber, du gav mig, For det er jo en livslang proces at rydde op, rammesætte, tidsstyre og ændre på sine mønstre. Af hjertet tak herfor!

Ring 2829 3019 hvis du har brug for hjælp til at komme videre her og nu